🥑🍎 Sobre nosaltres. Som amants de l’Slowfood o l’alimentació conscient, doncs reivindiquen el consum d’aliments de la màxima qualitat, tenint en compte la seva procedència i origen, així com la manera de cuinar-los. D’aquesta manera podrem recuperar el vincle amb la terra i la gastronomia local. Els aliments de la màxima qualitat són: els ecològics, els de proximitat i els més frescos de la temporada.

👩‍🌾👨‍🌾 Cultiu tradicional o extensiu?

El cultiu extensiu és del tot incompatible amb els nostres valors fundacionals: Ecologisme i Sostenibilitat. Per què? Per fer viable una extensió agrícola, mitjanament gran, és necessari recórrer als fitosanitaris químics, que són nocius pel planeta i la salut humana. Això ho podem extrapolar a les macrogranges. Contràriament, nosaltres apostem per les petites explotacions i familiars. Perquè afavoreixen el desenvolupament rural. Per exemple, quan cliqueu al damunt de la imatge de cada producte descobrireu dues coses: les propietats nutricionals i el nom del pagès o productor. 

👩‍🍳👨‍🍳 Blog de cuina saludable

Les receptes de l’Agrobotiga et donaran idees fàcils i saludables. Doncs procurem reduir els greixos, sucres i farina refinada. Per tant, en el Blog trobareu idees per a tots els gustos i intoleràncies. Per exemple, receptes aptes per a diabètics, com la deliciosa melmelada de pomelo sense sucre. A més de receptes aptes per a celíacs i vegetarians, com la mousse vegetal de carabassa.

🥬🥦 El canvi de dieta

Des del mateix moment que vaig canviar la meva alimentació, amb la completa eliminació de la carn vermella i la introducció de més vegetals i llegums, que he notat una millora espectacular, en tots els sentits. I les anàlisis de sang em diuen que vaig pel bon camí; el pes i el colesterol els tinc ben controlats. Per altra banda, em preocupava el nivell de ferro. El ferro és un mineral força deficitari en les dones. Fa temps havia de prendre suplements de ferro. Doncs les últimes analítiques han sortit perfectes. Perquè els llegums en són una bona font. No només la carn vermella, que no trobo gens a faltar.

🧁🍰 Receptes Sugar Free i Gluten Free

Al Blog de cuina saludable trobareu receptes per a totes les intoleràncies. Per exemple, la meva tieta és diabètica. I li encanten les magdalenes, com a mi. I m’ha ensenyat un endolcidor perfecte; l’eritritol. Amb 0% de calories i 0% de carbohidrats. També és l’edulcorant preferit de les persones que segueixen una Dieta Cetogènica, que ha limitat el consum d’hidrats de carboni.

Al Blog de cuina saludable també trobareu receptes lliures de gluten. Aquestes receptes m’agraden especialment. Tot i que no sóc celíaca, les postres sense farina refinada les digereixo molt millor que la resta. La primera recepta que vaig fer sense gluten és una delícia; el Castaween. És una mousse vegetal i de Tardor.

ES · EN
× How can I help you?